Voorinschrijving

Wordt u weldra opgenomen op een van onze campussen voor een geplande heelkundige ingreep? Dan bood de NKO arts u tijdens de raadpleging een preoperatieve informatiemap aan met formulieren. De digitale versies hiervan vindt u hieronder terug.

We raden u aan de aanbevelingen uit deze map zorgvuldig op te volgen en de formulieren volledig in te vullen. Zo kunnen we de ingreep goed voorbereiden en de kwaliteit van onze zorgverlening verbeteren. Bovendien biedt een betere voorbereiding meer veiligheid voor u als patiënt.

Gebaseerd op objectieve parameters zal uw NKO-arts u al dan niet naar de preoperatieve  screening verwijzen:  deze balie is op campus Sint-Vincentius bereikbaar via route 211 en open op werkdagen van 9.15 tot 16.15 uur (best op afspraak: tel. 03 283 14 90).  In Sint-Jozef is deze bereikbaar op de consultatie heelkunde en eveneens open op werkdagen van 7 tot 18 uur (tel. 03 444 12 11).

Indien  vooronderzoeken nodig zijn, laat deze dan tijdig uitvoeren: maak vandaag nog een afspraak voor de bijkomende raadplegingen en bewaar de resultaten in uw preoperatieve informatiemap.  Het is belangrijk dat al uw resultaten ter beschikking zijn op het ogenblik van uw raadpleging anesthesie en bij uw opname.

Daarnaast dient u voor uw (dag)opname vooraf ook enkele administratieve formaliteiten te regelen via de opnamedienst.  De voordelen van een voorinschrijving zijn: voorrang bij de kamerkeuze en een beperkte wachttijd bij de opname.

Uw behandelend arts verwijst u hiervoor graag vanuit de consultatie naar:

Voor thuisverpleging kan u terecht bij Het Zorgeiland